Κότσι ( Χρησιμοποιείται για γενικό μαγείρεμα. )
Σπάλα ( Είναι ένα καθαρό σημείο για κιμά και χρησιμοποιείται για μαγείρεμα.)
Ελιά η Σβέρκος ( Χρησιμοποιείται για κιμά για γιουβέτσι και για μαγειρευτό.)
Κεφάλι ( Από το κεφάλι του μόσχου χρησιμεύει τόσο η γλώσσα όσο και τα μάγουλα κυρίως για μαγείρεμα. )
Σπαλομπριζόλα ( Είναι ιδανική για ψήσιμο ή για γιουβέτσι.)
Μπριζόλες Κόντρα ( Για ψήσιμο.)
Μπριζόλες Κόντρα ( Για ψήσιμο.)
Κιλότο & Πικάνια ( Για μαγειρευτό , ψητό ή στον φούρνο.)
Στήθος Μόσχου ( Για βραστό ή γιουβέτσι.)
Λάπα ( Ένα ιδανικό σημείο για κιμά. )
Στρογγυλό ( Είναι ένα μαλακό σημείο το οποίο χρησιμοποιείται για μαγείρεμα. )
Τράνς ( Καθαρό σημείο για κιμά , σνίτσελ, μαγείρεμα ή ψητό.)
Ουρά ( Χρησιμοποιείτε κυρίως για κιμά καθαρό. )
Νουά ( Το ιδανικό σημείο για ψητό κατσαρόλας.)
Κότσι ( Για μαγείρεμα.)
Νουά ( Το ιδανικό σημείο για ψητό κατσαρόλας.)
Οσομπούκο ( Σημείο για μαγείρεμα στον φούρνο.)