Σπάλα ( Ιδανικό για μαγείρεμα στον φούρνο και για τηγανιά χοιρινού.)
Μπούτι ( Χρησιμοποιείται για σνίτσελ, για ψήσιμο, για μαγείρεμα στον φούρνο ή για τηγανιά.)
Φιλέτο - Νεφραμιά ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψήσιμο ή για μαγείρεμα στον φούρνο.)
Πανσέτα ( Το ιδανικότερο σημείο για ψήσιμο ή για μαγείρεμα στον φούρνο.)
Σβέρκος- Σπαλομπριζόλα ( Ιδανικό για ψήσιμο, για μαγείρεμα στον φούρνο, για κοντοσούβλι και για τηγανιά.)
Κεφάλι ( Χρησιμοποιείται για πηχτή.)
Μπριζόλες ( Για ψήσιμο. )